Liigan sarjataulukossa jopa neljättä sijaa miehittävän Lahden Pelicansin läpimurtohyökkääjä Niko Kivelä koki lahtelaisten Stars-joukkueen ja F1-kuski Valtteri Bottaksen All Starsin ”hyvän mielen kiekko-ottelussa” yllättävän kohtalon maanantaina.

Kuluvana talvena jo 12 kertaa maalirautojen väliin osunut pelaaja nimittäin passitettiin katsomoon kesken kyseisen hyväntekeväisyysmatsin.

Tapaus oli toki täysin humoristinen.

– Valtteri Bottas All Stars siirtyi äsken 3-2-johtoon. (Apuvalmentaja Pasi) Nurminen passitti samassa Kivelän katsomoon löperön pelaamisen jälkeen, Pelicansin Twitter-tilillä veisteltiin sanomaa vedet silmissä nauravalla hymiöllä vahvistaen.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
.@ValtteriBottas All Stars siirtyi äsken 3-2-johtoon. Nurminen passitti samassa Kivelän katsomoon löperön pelaamisen jälkeen. 😂 #PelicansFi

Liigassa tehot 12+2=14 viimeistellyt hyökkääjä istui katsomossa muina miehinä nuori poika kainalossaan. Tuokin ele kertoo kaiken oleellisen siitä, minkälainen ilmapiiri Liigan suurimman yllättäjäjoukkueen leirissä näyttäisi vallitsevan.

Myös Nurmisen vierellä oli vaihtoaitossa yllättävä hahmo.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
Suuri Pelicans-fani Junnu koutsin hommissa. 💙 #PelicansFi

F1-kuski Bottas kommentoi tapahtumaa näin. Tapahtuma järjestettiin pääteemana koulukisaamisen vastustaminen.

Lahden Pelicans

@lahdenpelicans
🎥 "Kiva on katsoa, kun menestystä tulee. Toivon aina kaikkea hyvää Pelicansille." - @ValtteriBottas

youtube.com/watch?v=-rXZ_V…

#PelicansFi #Liiga #VB77

Pelicans jatkaa tosipelejään keskiviikkona Jyväskylässä nousukuntoisen JYPin vieraana. Jos on lahtelaiset olleet vireessä, niin samaa voi sanoa jo alemman pudotuspeliviivan päälle nousseesta menneiden vuosien menestyjästä.

LUE PELICANSISTA MYÖS:

Leijonat-debytantille jatkosopimus! Liigaseura kiinnitti tukun pelaajia tulevalle kaudelle