Liigassa rajun näköisesti loukkaantuneen pelaajan tilasta uutta tietoa – muistikuvat hataria

© Kuva: Juha Tamminen
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Liigassa ensisijaisesti pudotuspelien avauskierroksen paikasta kamppaileva Vaasan Sport tiedottaa nettisivuillaan Aleksi Ainalin tilanteesta. Kuluvan sesongin 45 kamppailussa hienot tehot 15+16=31 silvaltanut hyökkääjä ei muista keskiviikkoisesta törmäyksestään Arttu Ruotsalaisen kanssa juurikaan.

– Videolta olen sen katsonut. Harmillinen tilanne, jollaisia joskus sattuu. Videolta näkyi myös, että ”Tuhma” (Olavi Vauhkonen) oli nopeasti tilanteen tasalla, Ainali kertaa.

Toinen Ainalia auttanut pelaaja oli tamperelaisjoukkueeseen Ässistä äskettäin vaihtanut Niko Peltola. Hänen reaktionsa oli ihailtavan spontaani ja inhimillinen. Apua Sport-pelaaja on saanut myös TAYSissa.

– Pääsin aika nopeasti Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja täällä on kaikki hoidettu todella hienosti. Tilanteeseen nähden vointi on ihan hyvä ja pääsen kotiin loppuviikosta.

Alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti pelaa Suomessa miesten sarjoissa kolmatta kauttaan. Hän palasi kotimaahan kesken kauden 2016-17 NCAA-joukkue University of Alaska-Anchoragesta.

Liigakausi jatkuu perjantaina.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:

Älytön vire: Tähti Liigassa ja Mestiksessä yli piste per peli -tahdissa – “Kertonee Mestiksen nykytasosta”

Kultaleijonalle jatkosopimus – pelaa Liigassa vielä pitkään!

Tässä vuoden puujalka? Liigavahti pisti jakoon bussimatkalla keksityn vitsin

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus