Teuvo Teräväinen virnistää ex-kiekkotähti Kimmo Timosen väitteille.

Ex-NHL-pakki on naureskellut, kuinka Carolina Hurricanesin nuori tähti jaksoi ihmetyttää, kun kaksikko pelasi yhdessä Chicago Blackhawksissa.

Duolla oli hyvin erilaiset herkut. Kun Timonen yritti pelin jälkeen juottaa nuorelle kollegalleen punaviiniä tai olutta, halusi Teräväinen vain kokista.

Tuore NHL Without A Map -jakso perehtyy tähän väitteeseen. Teräväinen kuittaa huippupakin väitteet virne kasvoillaan.

– Hän yrittää aina suolata mua kaikilla eri tavoilla. Juon kuulemma vain kokista ja pelaan golffia kesät ja talvet. En muista, menikö se niin. En kommentoi, Teräväinen nauraa.

Ainakin nykyään tilanne on toinen. Jos joskus limppari on maistunut, ei Hurricanesin tähti nauti kuplivaa kuin erikoistilanteissa.

– Aika harvoin tulee juotua. Joskus on sellainen olo, että pitää vähän ottaa. Silloin otan kokiksen, Teräväinen naurahtaa.

Hittibiisi vielä piilossa

Carolinassa kelpaa olla. Teräväinen on viimeistään nyt noussut NHL-joukkueensa ykköstykkien joukkoon. Sen myötä kopissa uskaltaa heittää jo huumoria enemmän.

Suomalainen kertoo kuitenkin, ettei ainakaan vielä joukkueen matkassa olla kuultu suomalaista Teuvo, Maanteiden Kuningas –klassikkorallia.

– Olen miettinyt sitä, mutta vielä en ole uskaltanut, Teräväinen virnistää.

Katso koko tuore NHL WAMin jakso tästä.