Beijer Hockey Games -nimeä kantava EHT-turnaus päättyi sunnuntai-iltana, kun Suomi kaatoi voittolaukauskilpailun jälkeen Ruotsin maalein 5-4.

Ruotsi tuli ottelun alkuun vahvasti ja joukkue poistui ensimmäiselle erätauolle 1-0-johtoasemassa, kun nuori Emil Bemstöm onnistui maalinteossa.

Leijonat tasoitti pelin kuitenkin heti toisen erän alussa 1-1:een, kun Juhani Tyrväinen onnistui maalinteossa. Tämän jälkeen Ruotsi karkasi uudelleen johtoasemaan, mutta Niko Ojamäki kuittasi pelin vielä tasoihin toisessa erässä.

Kolmanteen erään Suomi tuli vahvasti, kun Ojamäki siirsi illan toisella osumallaan Leijonat 3-2-johtoon ja Eemeli Suomi iski minuutteja myöhemmin ylivoimalla 4-2-osuman.Ruotsi ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi vielä kahden maalin takaa tasoihin.

Jatkoajalla kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa ja lopulta voittajaa haettiin rangaistuslaukauskilpailusta, jossa Leijonat oli vahvempi Oliwer Kasken sekä Tyrväisen onnistumisilla. Ruotsalaisista kukaan ei onnistunut ohittamaan Veini Vehviläistä.

Voitosta huolimatta Suomi jäi turnauksen jumboksi. Ruotsi oli kolmas, Venäjä toinen ja Tshekki ykkönen.

Leijonien EHT-urakan tehokkaimmat pelaajat olivat Ojamäki kolmella maalillaan sekä Mikko Lehtonen tehoin 1+2.