Nuorten Leijonien lyömälle kanadalaisvahdille surkea startti NHL:ssä – vuoti kuin seula

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Nuoret Leijonat voittivat Kanadan puolivälierässä jatkoaikamaalilla. Tuolloin kanadalaiset syyttivät huonoa tuuria omasta tappiostaan. Kenties raskaimmin tappion otti maalissa torjunut Michael DiPietro, joka oli silminnähden lyöty ottelun jälkeen.

Nyt nuorten MM-kisat ovat enää vain kaukainen muisto, ja DiPietro pääsi viime yönä pelaamaan uransa ensimmäisessä NHL-ottelussa vain 19-vuotiaana. Hänestä tuli Vancouver Canucksin seurahistorian toiseksi nuorin maalivahtidebytantti.

Alkukauden DiPietro on pelannut kanadalaisessa juniorisarja OHL:ssä. Hän on vuosituhannen vaihteen jälkeen vasta neljäs maalivahti, joka pelaa samalla kaudella juniorisarjaa ja NHL:ää.

Otteet tolppien välissä eivät kuitenkaan herättäneet luottamusta. DiPietro päästi kahdessa ensimmäisessä erässä kuusi maalia selkänsä taakse. Junnuliigoissa loistaneelle vahdille kovat ja tarkat laukaukset olivat ylivoimaisia. Hänen torjuntaprosenttinsa oli kahden ensimmäisen erän jälkeen 60.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus