Kärppien marssia runkosarjan voittoon on tässä vaiheessa kautta lähes mahdoton pysäyttää. Oululaisilla on kasassa 112 sarjapistettä. Kaulaa sarjakakkosena majailevaan Tapparaan on 26 pistettä.

Aivan kuin Kärppien ylivoima ei olisi jo selvä, joukkueen ykkösketju on syttynyt Jussi Jokisen tulon myötä hurjiin liekkeihin. Jokisen, Nicklas Lasun ja Ville Leskisen muodostama vitja on paukuttanut kahdessa pelaamassaan ottelussa yhteensä 14 tehopistettä.

Ykkösketju ei ole ollut täydessä koostumuksessaan kuin kahdesti. Tämä johtuu siitä, että Leskinen oli Leijonien mukana Ruotsin EHT:llä. Ketjun ensimmäinen näytös oli 2.2. Sportia vastaan ja toinen eilen 12.2. Tapparaa vastaan.

Ketjun tehot nousevat vielä uuteen mittakaavaan, kun sitä vertaa sarjataulukon häntäpäähän. Porin Ässillä on riveissään ainoastaan yksi pelaaja, joka on kauden aikana pystynyt tekemään tehoja enemmän kuin Kärppien ykkösvitja kahdessa ottelussa. Ässien Peter Tiivola on tehnyt 38 matsiin tehot 6+10=16.

Lue myös: Herranjestas mitkä vahvistukset! Suomalainen divarijoukkue kiinnitti entisen NHL-pelurin ja 400 Liiga-ottelun konkarin