Liigassa nähdään perjantaina mielenkiintoinen paluumuuttaja, kun Juhamatti Aaltonen palaa tositoimiin Pelicansin paidassa.

Tällä viikolla lahtelaisseuraan palannut hyökkääjä ottaa heti paikkansa ykkösketjusta, jossa hän viilettää yhdessä Jesse Saarisen sekä Hannes Björnisen kanssa. Saarisen rinnalla Aaltonen pelasi myös kaudella 2009-2010.

– Hän on meille huippuvahvistus. Parhaimillaan tiukoissa paikoissa. Hauska ja hyvä tyyppi, Saarinen tunnelmoi uudesta ketjukaveristaan.

Aaltonen kiekkoili aiemmin tällä kaudella SHL:ssä, jossa hän edusti Skellefteå AIK:ta. Suomalaishyökkääjä ei päässyt kuitenkaan seurassa omalle tasolleen ja lopulta osapuolet päätyivät purkamaan miehen sopimuksen.

Nähtäväksi jää, millaiseen lentoon Aaltonen yltyy entuudestaan tutuissa kaukaloissa. Pelicansin ja KooKoon välinen kamppailu käynnistyy perjantaina kello 18.30.

LUE MYÖS: Superhankinta! Kiekkofanit naulaavat: Juhamatti Aaltonen huippuvahvistus Liigaan

LUE MYÖS: Mitä Juhamatti Aaltoselta voi Suomessa odottaa? Pelicans-pomo lupaa: ”Lisäväriä koko Liigaan”

LUE MYÖS: Siirtomarkkinat kiihtyvät! Liigassa panokset nousevat – tässä kootusti kaikki pelaajakaupat

LUE

Lahden Pelicans

@PelicansFi
1. ketju huomenna:

Saarinen-Björninen-Aaltonen

Jeppe pelasi Juhin vierellä jo 09-10:

"Hän on meille huippuvahvistus. Parhaimmillaan tiukoissa paikoissa. Hauska ja hyvä tyyppi, sopii varmasti paremmin kuin hyvin meidän hyvähenkiseen porukkaan."

#PelicansFi #Liiga 1/3