Edmonton Oilers on tehnyt ratkaisunsa Jesse Puljujärven suhteen.

TSN-toimittaja Ryan Rishaug kertoo Twitterissä, että kanadalaisseura on tällä hetkellä valmis kauppaamaan 20-vuotiaan suomalaishyökkääjänsä muualle, mikäli sopiva tilaisuus aukenee. Oilers puhui asiasta perjantaina Puljujärven agentille Markus Lehdolle.

Puljujärvi pelaa parhaillaan Pohjois-Amerikassa uransa kolmatta kauttaan. Tällä kaudella hän on esiintynyt 45 ottelussa tehopistein 4+5. Suomalaishyökkääjä on käväissyt talven aikan myös AHL:ssä.

Puljujärven nykyinen sopimus on katkolla kuluvan kauden jälkeen.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
Oilers had discussion with Markus Lehto, agent for Jesse Puljujarvi today. Team is open to trading him if a proper return can be found, and in the meantime an AHL stint to help boost offence and confidence is being considered. No decisions yet.