KHL-pomo paljasti: Kolme tehokasta Leijonat-hyökkääjää vapaille markkinoille!

© Kuva: Ilari Isotalo

KHL-seura Neftekhimikin päävalmentaja Vjatšeslav Butsaev paljasti perjantaina joukkueen kotisivuilla, että sopimuksensa tähän kauteen päättävät suomalaiset Joonas Nättinen, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa ovat vapaata riistaa kauden päätyttyä huhtikuun 30. päivä.

Suomalaiskolmikko takoi harjoituskaudella vielä mieletöntä jälkeä, mutta runkosarjassa tahti hyytyi. Osittain myös loukkaantumiset tekivät hallaa täysin suomalaiselle ketjulle.

Puustinen johti kuitenkin 37 tehopisteellään pudotuspeleistä ulos jääneen Neftekhimikin sisäistä pistepörssiä. Puustisen takana pörssissä oli 33 pistettä summannut Ruohomaa sekä 28 pistettä tehnyt Nättinen.

Koko kolmikko nähtiin tällä kaudella EHT-turnauksessa Leijonien väreissä.