Winnipeg Jets oli pitkään ahneesti Ottawa Senatorsin Matt Duchenen perässä. Seura jäi kuitenkin nuolemaan näppejään, kun Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen vei pidemmän korren ja nappasi sentterin riveihinsä.

Vaikka osuvin hankinta menikin ohi suun, ei Winnipeg ole luovuttamassa joukkueensa vahvistamisen suhteen. Parhaiten seuran tarpeet täyttäisi uusi kakkossentteri Patrik Laineen rinnalle, mutta viime aikoina seura on katsellut ahkerasti myös laitahyökkääjiä.

Markkinoilla on vielä yksi korkean profiilin keskushyökkääjä, vaikkei nyt sentään Duchenen tasoa. New York Rangers on kaupitellut 26-vuotiasta Kevin Hayesia jo pitkään. Hän on nakuttanut kauden 51 ottelussa tehot 14+28=42.

196-senttinen jenkkihyökkääjä toisi ketjuun myös fyysistä osaamista. Irtokiekkojen kaivaminen päädystä on juuri sitä, mitä Laineen ketjusta puuttuu.

Hayes ei ole lähdössä halvalla. Silti Winnipegin mahdollisuudet Stanley Cupin voittamiseen ovat juuri lähivuosina. Ylihinnan maksaminen niukilla sentterimarkkinoilla ei olisi mikään ihme.

Lue myös: NHL-kierroksella valtava määrä suomalaispistemiehiä – katso kaikki onnistujat