Liigassa kakkosena viilettävä TPS tiedotti kotisivuillaan ”Sairastupa”-jutussaan, että joukkueen alakerran ykkösnimi Joe Piskula on sivussa peleistä jopa kaksi kuukautta. Tämä tarkoittaa sitä, että jenkkipakin kausi on mitä todennäköisimmin ohi.

Kun tähän päivän lisätään kaksi kuukautta, näyttää kalenteri aikaa 26. huhtikuuta. Liigan kausi loppuu juuri tuolloin vapun aikaan, sillä neljäs finaali on merkattu pelattavaksi 25. huhtikuuta ja tarvittavat viides, kuudes sekä seitsemäs loppuottelu 29. huhtikuuta ja 2. sekä 4. toukokuuta.

Piskulan sivuun jääminen kirpaisee turkulaisia. Puolustaja on joukkueensa ykköspakki, kun hänen tehotilastonsa lukema +16 on sisäisen pörssin ylivoimaisesti paras. Tuo on kova lukema, ja lisäksi sen timanttisuutta korostaa se, että Piskulan peliaikakeskiarvo on toiseksi suurin (20.25) koko joukkueessa.

Täten yhdysvaltalainen pelaa illasta toiseen vastustajien kovimpia pelimiehiä vastaan.

TPS:ltä ovat sivussa myös Elias Karvonen, jonka tilannetta tutkitaan päivä kerrallaan, sekä 6. maaliskuuta palaava Lauri Korpikoski ja muutamia viikkoja huilivat Hannu Kuru ja Otto Nieminen.

Liigan uusi viikko pyörähtää vauhtiin tiistaina ottelulla JYP-Lukko (18.30).