Maalivahti Janne Juvonen oli lahtelaisen kiekkoyleisön kestosuosikki pelatessaan vielä Pelicansin riveissä. Nuori torjuja pelasi itsensä monien kiekkoihmisten sydämiin, kun hän joutui tolppien väliin finaalisarjassa JYPiä vastaan vain 17-vuotiaana.

Juvosta huhuttiin pitkään Pohjois-Amerikkaan, mutta otteet pysyivät epätasaisina. Usean Lahdessa vietetyn vuoden jälkeen hän suuntasi täksi kaudeksi EBEL-liigaan HC Innsbruckin riveihin. Kausi alkoi keskinkertaisella 89,4 torjuntaprosentilla, kunnes Juvonen sai sopimuksen Mora IK:n kanssa ja siirtyi ruotsiin.

Länsinaapurissa pelaaminen on ollut erinomaisella tasolla. Juvonen on esiintynyt runkosarjassa 27 ottelussa ja pysäyttänyt kiekot 92,5 prosentin varmuudella. Hänen tilastonsa ovat heittämällä paremmat kuin yhdelläkään Liiga-kaudella.

Juvonen muistetaan myös vuoden 2014 nuorten maailmanmestaruuskisoista. Hän oli Nuorten Leijonien kolmosvahti, kun Suomi voitti kultaa.

Tekstiä päivitetty 7.3. klo 15.19: Juvonen oli Nuorten Leijonien kultajoukkueessa vuonna 2014, eikä Helsingin kotikisoissa vuonna 2016, kuten artikkelissa aiemmin mainittiin.