Huippuvahvistus! Tappara lähetti 18-vuotiaan leijonalupauksen Mestikseen

© Kuva: Leijonat.fi
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Mestis-seura LeKi saa mieluisen vahvistuksen Liigasta, kun Kristian Tanus vahvistaa seuraa loppukauden ajan.

Tappara tiedottaa, että 18-vuotias NHL-lupaus jatkaa pelejään Lempäälässä. Taustalla on Jukurit-pestin loppunen. Tanus ehti pelata Liigassa loppukauden lainapestillä Mikkelissä – alle tuli isossa roolissa yhteensä 17 peliä tehoin 4+2.

Nyt edessä on hyppy tuttuun Mestis-seuraan: Tanus ehti nakuttaa alkukaudesta hurjia tehoja LeKissä. Tuolloin alle tuli 32 peliin hurjat tehot 13+29=42. Hyökkääjä johtaa visiittinsä jälkeen yhä sarjan tulokkaiden pistepörssiä.

Tanus on kiinnostava nimi myös kansainvälisesti. Hän kuuluu kesän NHL-varaustilaisuuden potentiaalisten nimien joukkoon – esimerkiksi NHL Central Scouting on nostanut Tanuksen nimen eurooppalaisten nimien joukkoon. Tanus on tuoreella listalla 63:nnella sijalla.

172-senttinen hyökkääjä edusti viime kaudella Pikkuleijonia MM-kisoissa. Alle tuli yhteensä seitsemän peliä tehoin 1+6. Suomen turnaus päättyi lopulta upeasti kultajuhliin.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!