Edmonton Oilers-maalivahti Mikko Koskisen iltapuhde St.Louis Bluesia vastaan päättyi jo toisessa erässä 20 torjutun kudin ja kolmen päästetyn maalin jälkeen.

Viime aikoina Oilersin ykkösveskarin torjuntavire ei ole ollut parhaimmallla tasollaan, sillä sunnuntain Vegas Golden Knights-kamppailussa taakse upposi peräti kuusi kiekkoa.

Joukkueen päävalmentaja Ken Hitchcock vakuuttaa kuitenkin luottavansa edelleen 30-vuotiaaseen suomalaiseen.

– Hän on se kaveri johon luotamme. Hänellä on ollut todella hienoja esityksiä ja muutamia vaikeampia otteluita. Joka kerta kun hänellä on ollut vaikeaa, on hän palannut entistä parempana. Nyt hänellä on taas mahdollisuus kasvaa ja meillä mahdollisuus kasvaa hänen kanssaan, Hitchcock totesi TSN:lle ja jatkoi:

– Niin moni laukaus meni sisään (St.Louis Blues-kamppailussa), että halusin vain tilkitä vuodon.

Myös Oilersin tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkins puolusti Koskista, todeten ettei hän saanut juurikaan apua joukkueelta.

Koskinen on torjunut tällä kaudella Oilers-paidassa 47 ottelussa, joissa on napannut kiekot kiinni 90,8-prosenttisesti ja päästänyt keskimäärin 2,89 maalia ottelua kohden.

Hän allekirjoitti tammikuussa edmontonilaisjoukkueen kanssa kolmivuotisen ja 4,5 miljoonan dollarin vuositulot takaavan jatkosopimuksen.