Mestiksen runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut RoKi ja kakkoseksi päätynyt LeKi järjestivät sunnuntaina huiman trillerin joukkueiden neljännessä puolivälieräkohtaamisessa. Rovaniemeläispoppoo ei suostunut kesälaitumille ottaen ensimmäisen kiinnityksen oudoin numeroin 8-6. Otteluparin voitot ovat nyt LeKille 1-3.

Kuten tuloksesta voi päätellä, nähtiin ottelussa lukuisia huikeita suorituksia. Yksi mieleenpainuvimmista oli rovaniemeläispakki Niko Mikkolan tuuletus laukomansa 2-2-maalin jälkeen. Tehot 2+1 viimeistellyt puolustaja juhli osumaansa kuin maailman parhaimpiin jalkapalloilijoihin kuuluva Cristiano Ronaldo konsanaan.

Mestiksen Twitter-tilikin arvuutteli sitä, että onko kyseessä Mikkola vai Ronaldo.

Mestis

@Mestis
Niko Mikkola vai @Cristiano? 🤔

@rokihockey tulee kahden maalin takaa tasoihin kotijäällään! #Mestis

Joukkueet jatkavat ottelusarjaansa tiistaina Lempäälässä. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.