Liigan kurinpito tiedotti maanantaina päivällä, että Kärppien Oskar Osala on asetettu kolmen ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Kokenut hyökkääjä taklasi edellisessä ottelussa Ilves-puolustaja Oskari Laaksosta selästä siten, että nuori puolustaja löi päänsä laitaan ja joutui jättämään ottelun kesken. Osala sai tilanteesta 5+20-minuuttisen rangaistuksen. Näet taklauksen täältä.

Kolmen ottelun pelikiellon tultua julki, monet ovat kuitenkin pahoittaneet mielensä siitä, ettei pelikieltoa tullut enempää. Useiden mielestä viisi ottelua olisi ollut lähempänä oikeaa.

Näet ihmisten reaktioita alta:

Ville

@lepakkomise
#liiga n kurinpito on täysi vitsi. Jos kyseessä olisi ollut jonkun muun kuin Kärppien pelaaja, olisi tullut vähintään viiden pelin kakku.

Timo Bergholm

@TimoBergholm
@SLiusjarvi - kuinka munatonta touhua voi suomalainen kurinpito olla? No tulipahan nyt edustamasi instanssin itsensä toimesta alleviivattua että IFK lisä on kurinpidossa minimissään 2 peliä! VMP!!

#hifk #Liiga

Joona Rantala

@Jontterii
Ei voi mitään, mutta haistan palaneen käryä pelikielloissa. Vainionpää 3 ottelua tilanteesta, josta ei ikinä olisi pitänyt tulla pelikieltoa. Osala 3 ottelua tilanteesta, joka oli aika varomatonta. Ei muuten, mutta kurinpito on aika linjatonta ollut koko kauden. #Liiga

Mikko Malminen

@MagaIpa
Kolme ottelua. Liian vähän. 4-5 ehkä oikea. En saa tuosta millään saman vertaista kuin Vainionpään taklaus. #liiga #kärpät #ilves #osala

Jussi Varjus

@JVarjus
Osalalle kolme ottelua. Hienosti. Homma aivan hukassa. #Liiga

Laurell 🇫🇮/🇬🇧

@larrenoma
Jos joku tän farssituomion jälkeen vielä väittää, että @smliiga ei muka millään, edes pienellä tavalla suosi Oulun Kyrpiä, niin on aika pihalla.

Osala saa tommosesta telomisesta saman kun Vainionpää puhtaasta taklauksesta. Ok. #Ilves #Kärpät #Liiga

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi Kärppien Oskar Osalalle kolmen ottelun pelikiellon lauantain #Ilves#Kärpät-ottelussa tapahtuneesta laitataklauksesta.

Lue kurinpitopäätös ja katso video:
👉 bit.ly/2TYQMJl