KalPan maalia vartioivat tulevalla kaudella Eero Kilpeläinen (kuvassa) ja Samu Perhonen.

Kuopiolaisjoukkue tiedotti sopimuksista nettisivullaan. Tuoreet kontrahdit ovat kaksivuotisia.

Kasvattajaseuraansa palaava 33-vuotias Kilpeläinen pelasi kaksi edelliskautta SHL:n Örebro HK:n joukkueessa.

– Saimme loppukaudesta tietoomme, että meillä voisi olla mahdollisuus saada Eero palaamaan kasvattajaseuraansa. Tähän mahdollisuuteen oli todella helppo tarttua, sillä tiedämme Eeron tason huippumaalivahtina, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman hehkuttaa tiedotteessa.

Seurapomo on erittäin tyytyväinen myös 2014-16 joukkuetta edustaneen 26-vuotiaan Perhosen paluuseen.

– Samu on mennyt eteenpäin maalivahtina edellisestä KalPa-jaksostaan. Hänellä on jo hyvin kokemusta Liigassa pelaamisesta, mutta omaa hyvät ominaisuudet kehittyä edelleen maalivahtina. Samu tuo hyvää kilpailua maalivahtiosastolle ja tätä kautta meillä on erittäin vahva maalivahtikaksikko tulevalle kaudelle, Saksman hehkuttaa.

Perhonen pelasi kolme edellistä sesonkia KooKoossa.

Uuden maalivahtikaksikon saapumisen myötä KalPa kertoi samalla purkaneensa kolme kautta joukkueessa torjuneen Denis Godlan sopimuksen.