K18-tavaraa! Mestis-luotsi johdatti joukkonsa uskomattomaan temppuun – kommentoi kautta todella mielenkiintoisin sanakääntein

© Kuva: Leijonat.fi
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Jääkiekon Mestiksen kevät on ollut täynnä valtavaa draamaa. Runkosarjassa ykköseksi porskuttanut Hermes lähti kesälaitumille jo puolivälierissä, eikä kakkoseksi sijoittunut LeKikään yllä finaaliin. Paras seitsemästä -systeemillä pelattavassa loppuottelussa iskevät yhteen välierissä lempääläläislauman niputtanut KeuPa HT ja Ketterä.

Keuruulaiset pistivät ennen LeKiä pakettiin juurikin Hermeksen – eli hallitseva mestari on edennyt finaaliin runkosarjan kahdeksannelta sijalta voittamalla sen kaksi parasta joukkuetta.

Keuruulaisjoukkuetta ensimmäistä kauttaan käskyttävä Niko Härkönen oli kuvaillut runkosarjaa ja pudotuspelejä jo ennen niiden alkua varsin yllättävin, kenties K18-sanakääntein. Kommentit nosti perjantaina esille selostaja Markku Silvennoinen.

– Runkosarja on vähän sellainen esileikkivaihe, että siinä pieni räpeltäminen on ehkä sallittua, eikä sitä kukaan muista enää tulevaisuudessa, jos se itse akti onnistuu, ensimmäistä kauttaan päävalmentajana toimiva Härkönen latasi.

Sanat pitävät kyllä KeuPan kohdalla täysin paikkansa. Hallitsevan mestarin nousu finaaliin on ollut luokkaa uskomaton talven räpeltämisen jälkeen.

Suomen toiseksi korkeimman sarjatason finaalit alkavat ensi viikolla ja mestari on selvillä viimeistään 27. huhtikuuta.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?