Montrealin suomalaistähden MM-kieltäytymisen syy selvisi – kausi päättyi leikkauspöydälle!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Montreal Canadiensissa vakuuttavan tulokaskauden pelannut suomalaiskeskushyökkääjä Jesperi Kotkaniemi kävi tiistaina polven tähystysoperaatiossa, seura kertoi kotisivuillaan.

79 runkosarjaottelussa tehot 11+23=34 iskenyt 18-vuotias porilainen nousi jo ensimmäisellä NHL-kaudellaan Montrealin vaativan kotiyleisön suosikiksi, joskin mies väsähti luonnollisesti hieman rankan kauden lopulla. Syynä peliesitysten tippumiseen lienee tosin myös krooninen vamma vasemmassa polvessa, jota nyt tehdyssä operaatiossa korjailtiin.

Canadiensin GM Marc Bergevinin mukaan kyseessä oli pieni krooninen vamma, joka ei kuitenkaan estänyt suomalaistulokkaan pelaamista. Vamma haluttiin joka tapauksessa hoitaa kuntoon heti kauden jälkeen, jolloin sen vaikutus Kotkaniemen kesäharjoitteluun olisi mahdollisimman vähäinen. Seurapomo lisäsi suomalaistulokkaan kuntouttavan polveaan tulevat viikot Montrealissa seuran lääkäreiden valvonnassa.

Canadiensin kausi päättyi jäämiseen niukasti pudotuspelien ulkopuolelle. Kotkaniemi on 1. kierroksen 3. varaus viime kesältä. Mies ilmoitti jo aiemmin jättävänsä Slovakiassa pelattavat MM-kisat väliin.

LUE MYÖS: Olisiko tässä Leijonien ykköstähti MM-kisoihin? IL: Kasperi Kapasen agentilta lupaavia puheita kisamatkasta!

LUE MYÖS: NHL:n suomalaistähden siirrolle lopullinen sinetti? Seurapomolta selvä vihje tulevasta

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!