18-vuotias Kaapo Kakko on noussut Leijonien ykkössankariksi Slovakian MM-kisoissa. Nuorukainen on paukuttanut kahteen ensimmäiseen otteluun huimat viisi maalia.

Samaan aikaan hänen kilpakumppaninsa Jack Hughes on jäänyt täysin nollille kahdessa pelaamassaan ottelussa. Kakko on pakottanut New Jersey Devilsin harkitsemaan tarkkaan, kumman kiekkoilijan ottaa ensimmäisellä varausvuorollaan.

Kakko on juuri nyt koko kiekkomaailman ykköspuheenaihe, mutta hänen tiensä huipulle ei ole ollut kaikista helpoin. Kakko sairastaa diabetesta sekä keliakiaa. Diabetes tekee vaikeasta urheilijan elämästä entistä hankalampaa, kun sokeriarvoja täytyy tarkkailla jatkuvasti. Keliakia puolestaan hankaloittaa ravintopuolta.

LUE MYÖS: Kaapo Kakon paikka maalipörssin ykkösenä uhattuna – venäläistähti hurjissa liekeissä