Leijonat kärsi maanantaina tiukan 2-3-jatkoaikatappion Yhdysvaltoja vastaan, mutta ottelun voittomaalista jäi paljon jossiteltavaa.

Yhdysvaltojen voittomaalia edelsi nimittäin selvä jalkapyyhkäisy, joka jäi tällä kertaa viheltämättä. Päävalmentaja Jukka Jalonen oli tapahtuneesta käärmeissään.

– Törkeä, ulosajon veroinen rike. Takajalalla, mikä on 5+20-automaattisesti, Jalonen sanoi medialle MTV Urheilun mukaan.

– Tuomari näki viiden metrin päästä takaa, mutta pääsi lirahtamaan housuun, eikä uskaltanut viheltää. Se oli ihan selvä ja hän (tuomari) tietää itsekin, että se oli rike, mutta ei vain v***u uskaltanut viheltää. Se on surullista, mutta näin siinä nyt vain kävi. Ei voi mitään, Jalonen jatkoi kiehumistaan.

Leijonat-luotsi kertoi, että hän antoi välittömästi tuomarille palautetta.

– Totta kai. Hän tietää sen, mutta ei hän myönnä mitään. Paitsi kun katsoo videolta, sitten on pakko myöntää. Se ei valehtele, Jalonen päätti.

LUE MYÖS: Kallis pimahtaminen! Leijonien voimapesä kuumensi vastustajan – yllättyi itsekin rajua reaktiota: ”En tiedä mitä tapahtui”

LUE MYÖS: Tämä video ei valehtele! Kaapo Kakko pyyhki Jack Hughesilla jäätä – Jokerit-taituri hehkutti: ”Valovuoden edellä”

LUE MYÖS: Näitkö tätä? USA:n NHL-tähdet ongelmissa Kaapo Kakon kanssa – ”Siinä haettiin highlight-maalia”

LUE MYÖS: Ei hyvältä näytä! Leijonien NHL-voimapesä loukkaantui – Jukka Jalonen vähäsanainen: ”Joku vamma”

Lähde: MTV Urheilu