Aleksandr Ovetshkinista olisi vaikka maalivahdiksi! Nopeat refleksit pelastivat joukkuekaverin kasvot – katso tilanne

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Aleksandr Ovetshkin on pitkällä urallaan tullut tunnetuksi lähinnä erinomaisena maalintekijänä. Venäläistähti onkin ylittänyt 50 maalin rajapyykin NHL:ssä jo uskomattomat kahdeksan kertaa. MM-kisoissa on kuitenkin nähty, että Ovetshkinissa olisi aineksia myös maalivahdiksi.

Eilisessä Venäjän ja Italian välisessä ottelussa kiekko kimposi epäonnisesti kohti Venäjän vaihtopenkkiä. Peliväline oli tulossa kovalla vauhdilla kohti Jevgeni Dadonovin kasvoja, mutta Ovetshkin nappasi kiekon viime hetkellä hanskaansa ja heitti sen takaisin jäälle.

Ovetshkin oli ottelussa muutenkin vireessä kuin vain koppien muodossa. Hän paukutti tehot 1+1 Venäjän ottaessa 10-0 murskavoiton.

Lue myös: Lilliputtimaan MM-kisat osoittautuneet noloksi flopiksi – ei saanut aikaan ainuttakaan maalia

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus