Historiallinen voitto! Leijonat murskasi MM-kisojen lilliputin – Suomelle myös huonoja uutisia

© Kuva: Getty Images
Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus

Leijonat jatkoi vahvaa menoaan MM-kisoissa myöhään perjantai-iltana, kun se kukisti Iso-Britannian maalein 5-0.

Maalittoman avauserän jälkeen Suomi sai pelinsä kulkemaan, kun Toni Rajala aloitti maalinteon komealla laukauksella yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin Atte Ohtamaa laukoi niin ikään kiekon Iso-Britannian maalin yläkulmaan.

3-0-maalista vastasi puolestaan Joel Kiviranta ja 4-0-osumasta Kristian Kuusela. Viimeisen maalin naulasi takatolpalta Mikko Lehtonen. Samalla varmistui Suomen historian ensimmäinen voitto Iso-Britanniasta arvokisatasolla.

Leijonat sai ottelussa myös huonoja uutisia, kun Eetu Luostarinen joutui jättämään pelin kesken toisessa erässä (lue lisää). Kunniamaininnan ansaitsee puolestaan maalivahti Jussi Olkinuora, joka piti heti MM-debyytissään nollapelin.

Suomi on voittanut MM-turnauksessa nyt neljä ottelua ja hävinnyt yhden jatkoajalla. Lohkovoitto on joukkueella omissa käsissä.

Betsaa vahvemmin - lunasta 150% talletusbonus