Sveitsin jääkiekkoliitto tiedotti perjantaina, että Carolina Hurricanesin hyökkääjä Nino Niederreiter matkaa MM-kisoihin.

Niederreiter lentää Slovakiaan aikaisintaan 20.5, eli ensi maanantaina.

Sveitsi kohtaa 21.5 alkusarjan viimeisessä pelissä Tshekin, joten 26-vuotias hyökkääjä saatetaan nähdä silloin ensimmäisen kerran MM-kaukalossa.

Sveitsi voi nyt kasata todella kovan ykkösketjun MM-tasolle. Maan hyökkäyksestä löytyy jo ennestään NHL-tähdet Nico Hischier ja Kevin Fiala, jotka ovat mättäneet hurjaa jälkeä Slovakiassa.

Swiss Ice Hockey

@SwissIceHockey
Nino Niederreiter will die🇨🇭Nati verstärken! Nach dem Out der @NHLCanes im Stanley-Cup-Halbfinal hat der Stürmer Headcoach Patrick Fischer seine Zusage für die WM in Bratislava erteilt. Sofern die Freigabe eintrifft, wird @thelnino22 am Montag zur Mannschaft stossen. #HoppSchwiiz

Swiss Ice Hockey

@SwissIceHockey

Swiss Ice Hockey

@SwissIceHockey
Nino Niederreiter will die🇨🇭Nati verstärken! Nach dem Out der @NHLCanes im Stanley-Cup-Halbfinal hat der Stürmer Headcoach Patrick Fischer seine Zusage für die WM in Bratislava erteilt. Sofern die Freigabe eintrifft, wird @thelnino22 am Montag zur Mannschaft stossen. #HoppSchwiiz
Nino Niederreiter renforcera l'équipe suisse ! Suite à l'élimination des Caroline Hurricanes en demi-finale de la Coupe Stanley, l'attaquant a confirmé sa participation aux Mondiaux. Pour autant qu'il soit libéré par son équipe, Niederreiter rejoindra la nati lundi.