KOSICE. Tanskan kokenut MM-vahti Sebastian Dahm joutui ällistelemään torstaina läheltä Kaapo Kakon show’ta.

Nuori leijonatähti varasti huomion, kun Leijonat kaatoi Tanskan tiukan taistelun jälkeen maalein 3-1. Kakko iski pelissä tehot 1+1 – nuorukaisen maali oli varsinkin upea. Kakko yllätti Dahmin pahasti kikkamaalillaan – hän veivasi röyhkeällä tavalla kiekon ohi vastaan tulevan vahdin ja kävi saattamassa kiekon maaliin.

Dahm tuskasteli pelin jälkeen osumaa – hymy kasvoillaan.

– Äh! Hän pystyy hämäämään taidokkaasti kehollaan. Tiedän, että hänellä on mahtava laukaus, joten haastoin häntä hieman liikaa. 10 senttiä liikaa – siitä on vaikea palata maalille. Siinä olisi pitänyt olla kärsivällisempi, Dahm harmitteli Leijonat.comille.

Muuten konkarivahti sai olla tyytyväinen iltaansa. Useat torjunnat pitivät Tanskan mukana pelissä aivan loppuun saakka.

– Pelasimme hyvin. Kuten tanskalaisten kuuluu – kuin viikingit! Mutta Suomelle pitää nostaa hattua. Heillä on paljon ensikertalaisia, mutta he pelaavat kuin konkarit! He pelasivat loistavasti – sitä pitää kunnioittaa, Dahm kehui.

Oma peli sai kehuja – ansaitusti. 32-vuotias maalivahti nautti Kakon ja muiden kohtaamisesta.

– Tällaisia huippunimiä vastaan pelaaminen on hienoa. Pääsee mittamaan ja näyttämään oman osaamisensa. Olen tyytyväinen – koen, että pelasin hyvin. Ja pystyin pitämään joukkuettani pystyssä torjunnoillani, Dahm maiskutteli.

LUE MYÖS: Kaapo Kakko -show! MM-yleisö ulvoo leijonatähden nimeä – katso video

LUE MYÖS: Kaapo Kakko huudatti MM-yleisöä! Iski hävyttömän soolomaalin – ”Kokeilin jotain”

LUE MYÖS: Kiekkofanit äänestivät: Leijonien parhaasta pelaajasta ei epäselvyyttä – ”Nyt jo käsittämätön”