HELSINKI. Jokerit tiputti perjantaina viikonlopun alun kunniaksi suuren uutisen, kun Jari Kurri nousee seuran uudeksi omistajaksi. Hjallis Harkimon 28-vuotinen ura seuran peräsimessä on pian kokonaan ohitse.

Samalla helsinkiläisseura paljasti, että venäläis-suomalaiset liikemiehet Gennadi Timtshenko sekä Roman Rotenberg on ostettu ulos seurasta. Omistajuus on siis jatkossa täysin suomalainen. Mutta kuka tämän kaiken rahoittaa?

– Jokerit siirtyy suomalaisomistukseen ja rahoituksesta on käyty keskusteluja. Haemme suomalaisia kumppaneita ja tulemme asian kanssa myöhemmin ulos. Asiasta ei tarvitse olla huolissaan, Kurri kommentoi medialle.

Jokerit on tehnyt KHL:ään siirtymisen jälkeen tappiota noin 60 miljoonaa euroa. Onko lähiaikoina luvassa jotain konkreettisia muutoksia?

– En osaa vielä sanoa, mutta totta kai meidän pitää pystyä tekemään parempaa tulosta taloudellisesti ja myös urheilullisesti. Olemme tehneet hyvää työtä, mutta yritämme tehdä jatkossa työmme vielä paremmin, Kurri sanoi ja jatkoi:

– Jos tulevaisuuden suhteen olisi jotain huolia, niin en seisoisi tässä. Tilanne näyttää positiviiselta.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? KHL:ään kaavaillaan joukkuetta Lähi-idästä – Jokereille vierasreissu keskelle aavikkoa

Koskettavat jäähyväiset! Hjallis Harkimo luopui Jokereista – omistajaksi nousee Jari Kurri

Miikka Lahtinen, Hartwall Arena
Twitter:@miikka_lahtinen