HELSINKI. Harry ”Hjallis” Harkimon 28-vuotinen urakka Jokereissa on ohitse.

Helsinkiläisseura järjesti perjantaina lehdistötilaisuuden Hartwall Arenalla, jossa seuran uudeksi omistajaksi nimitettiin Jari Kurri. Jatkossa Kurri omistaa seurasta täydet 100 prosenttia, eivätkä venäläis-suomalaiset Gennadi Timtshenko ja Roman Rotenberg kuulu enää omistajaportaaseen.

– Tämä on suuri päivä Jokereiden historiassa ja uuden ajan alku. Neuvottelut eri osapuolien kanssa ovat kestäneet pitkään, mutta vain siksi, että olen halunnut varmistaa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka palvelee Jokereiden etua. Prioriteetti oli löytää Jokereille täysin suomalainen omistajataho ja siinä olemme onnistuneet, Harkimo kertoi tilaisuudessa.

Yksi suurista syistä Jokereista luopumiseen oli se, että Harkimo haluaa keskittyä jatkossa täysin Liike Nyt -puolueeseen. Olisiko silti mahdollista, että hänet nähtäisiin vielä jotenkin urheilubisneksessä mukana?

– No sitä minä en lähde tässä avaamaan, mutta olen miettinyt kaikenlaisia juttuja. Totta kai olen ollut aina urheilusta kiinnostunut ja enää olen Iivo Niskasen manageri. Varmasti tulen tekemään vielä jotain urheilun parissa, mutta tämä Jokerit-urakka päättyy nyt tähän, Harkimo sanoi medialle.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? KHL:ään kaavaillaan joukkuetta Lähi-idästä – Jokereille vierasreissu keskelle aavikkoa

Jokereiden rahoituskuviot hämärän peitossa – näin omistaja Jari Kurri kommentoi asiaa

Miikka Lahtinen, Hartwall Arena
Twitter:@miikka_lahtinen