Hyökkääjä Sebastian Aho tulee nauttimaan jatkossa jättimäistä vuosipalkkaa, povaa The Score –sivuston toimittaja Josh Wegman.

Carolina Hurricanesin nuori suomalaistähti on kehittynyt nopeasti joukkueensa tärkeimmäksi pelaajaksi. Aho liittyi myös tällä kaudella ensimmäistä kertaa 30 maalin kerhoon ja hänen arvonsa on jyrkästi nousussa.

– Hurricanesin on järkevintä kiinnittää joukkueensa paras pelaaja niin pitkäksi aikaa, kun vain on mahdollista. Näyttää siltä, että kahdeksanvuotinen on sopimus on todennäköisin ratkaisu, toimittaja uskoo.

Samalla hän arvioi, että Ahon uuden sopimuksen kokonaisarvo tulee olemaan 82 miljoonaa dollaria, mikä tarkoittaisi 10,25 miljoonan dollarin vuosiansioita.

LUE MYÖS: Mammuttimainen NHL-sopimus! Huima arvio: Mikko Rantanen nauttii jatkossa tajutonta vuosipalkkaa