Liiga-seura värväsi järkälemäisen NHL-lupauksen – paljasti syyn siirrolle: ”Tarkan pohdinnan jälkeen…”

© Kuva: Getty Images

Porin Ässät julkisti maanantaina mielenkiintoisen pelaajasopimuksen, kun se hankki yksivuotisella lainasopimuksella maalivahti Daniil Tarasovin.

20-vuotias venäläislupaus on NHL-seura Columbus Blue Jacketsin sopimuspelaaja, mutta kuluneella kaudella hän kiekkoili vielä KHL-seura Salavat Julajev Ufan organisaatiossa. KHL:ssä nuorukainen ei päässyt kuitenkaan pelaamaan kuin kaksi ottelua, joten hän päätti lähteä hakemaan suurempaa vastuuta Suomesta.

– Etsimme yhdessä Columbus Blue Jacketsin kanssa organisaatiota, jossa minulla olisi mahdollisuus pelata mahdollisimman paljon mahdollisimman kovalla tasolla. Tarkan pohdinnan jälkeen pidimme todella paljon Ässien tarjoamasta mahdollisuudesta. Liiga on yksi parhaimmista sarjoista Euroopassa ja useat huippuluokan suomalaispelaajat ovat siirtyneet Liigasta Pohjois-Amerikkaan ja pelanneet siellä heti hyvällä tasolla, NHL:ään lähitulevaisuudessa tähtäävä Tarasov kommentoi Ässien verkkosivuilla.

196-senttinen maalivahtilupaus nähtiin kuluneella kaudella useaan otteeseen myös Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkueen tolppien välissä.

>>> Erikoistarjous rajoitetun ajan: Lunasta 20€ liveveto + 100% talletusbonus!