Arvostettu urheilusivusto The Athletic on julkaissut viimeisen NHL-varausarvionsa.

Sivusto listasi arvioonsa mukaan 100 ensimmäisenä varattavaa pelaajaa, joista 12 on suomalaisia.

Koko NHL-varausarvion ykköseksi sivusto nostaa odotetusti yhdysvaltalaisen Jack Hughesin, joka menisi tässä tapauksessa New Jersey Devilsiin. Kakkosvarauksesi sivusto valitsi puolestaan Kaapo Kakon, joka pukisi jatkossa yllensä New York Rangersin pelipaidan.

Tilaisuudessa tähtikaksikon jälkeen kolmantena varataan puolestaan The Athleticin mukaan Alex Turcotte, joka on Hughesin tapaan yhdysvaltalainen keskushyökkääjä.

Varausarvion muita suomalaisia ovat puolestaan: Anttoni Honka (20.), Ville Heinola (21.), Patrik Puistola (22.), Mikko Kokkonen (23.), Lassi Thomson (39.), Matias Maccelli (69.), Marcus Kallionkieli (76.), Tuukka Tieksola (81.), Antti Tuomisto (91.), Leevi Aaltonen (92.) sekä Henri Nikkanen (93.).

Voit katsoa top 100 -listauksen kokonaisuudessaan täältä.