NHL:ssä on meneillään todelliset hullut päivät varaustilaisuuden lähestyessä ja vapaiden pelaajien markkinoiden avautuessa kuun vaihteessa.

Kanadalaisseurat Toronto Maple Leafs ja Edmonton Oilers ovat tiettävästi käyneet viime aikoina useita keskusteluja Leafs-puolustaja Nikita Zaitsevin tiimoilta.

Torontolaisseuran sisäpiiritoimittaja James Mirtle nostaa esille myös mahdollisen keinon, jolla Maple Leafs saisi kenties naarattua seuraan potentiaalisen top 4 -puolustajan siirtopyynnön tehneen Zaitsevin tilalle.

– Mitä jos Leafs sisällyttäisikin diiliin Kasperi Kapasen tai Andreas Johnssonin? Voisiko seura tuolloin saada vaihdossa vaikkapa Adam Larssonin, joka saattaisi sopia loistavasti Morgan Riellyn tai Jake Muzzinin rinnalle kärkipakkipareihin, toimittaja kysyy.

Kapanen on yksi todennäköisimmistä seuraa kesän aikana vaihtavista NHL:n suomalaispelaajista. Kuopiolaisen sopimus umpeutuu heinäkuun alussa, eikä Torontolla ole tällä hetkellä palkkakatossaan tilaa nopean suomalaisen kiinnittämiseksi.

Miltäpä Kapanen Edmontonissa vaikkapa Connor McDavidin laidalla kuulostaisi?

LUE MYÖS: Patrik Laineen pelikaveri kaupattiin NHL:ssä – vaihdossa ykköskierroksen varausvuoro sekä nuori puolustaja!