Jesse Puljujärvi on saanut rumaa palautetta arvostetulta kanadalaistoimittajalta. 21-vuotiaan suomalaishyökkääjän NHL-ura Edmonton Oilersissa ei ole lähtenyt rullaamaan varaustilaisuuden tuomien odotusarvojen mukaisesti.

Edmonton Sunin toimittaja Terry Jones meni tuoreella twiitillään henkilökohtaisuuksiinkin saakka. Palkittu journalisti kyseenalaisti Puljujärven älykkyyden ihmisenä.

– Jesse Puljujärvi saattaa olla miljoonan dollarin lahjakkuus, mutta hänellä on selvästi tyhjä pää. Ja hänen agenttinsa? Se ei ole hyvä yhdistelmä, Jones haukkui tiukkaan sävyyn twiitissään.

Terry Jones

@byterryjones
Jesse Puljujarvi may be a million dollar talent but clearly he has a ten cent head. And the agent? Not a good combination.

Puljujärvi varattiin kesän 2016 varaustilaisuudessa neljäntenä ensimmäisellä kierroksella Edmontoniin tuoreena maailmanmestarina. Suomalaisen tulokassopimus Oilersin kanssa päättyy nyt.

[readmore from=Puljujärvi-Jesse]

Vuoden 2016 nuorten maailmanmestari Puljujärvi on valmis lähtemään Oilersista (lue lisää). Mennyt kausi päättyi hyökkääjälupauksen osalta ikävään loukkaantumiseen.