Winnipeg Jets on tarjonnut rajoitetuille vapaiksi agenteilleen (RFA) Patrik Laineelle ja Kyle Connorille qualifying offerit eli perustarjoukset, joilla pelaajien oikeudet jäävät seuralle myös heinäkuun vaihtuessa ja miesten tulokassopimusten umpeutuessa.

Perustarjous ei vielä tarkoita, että osapuolet olisivat edes lähellä varsinaisen jatkosopimuksen solmimista. Toisin sanoen kyseessä on minimitarjous, jonka ainoa tarkoitus on estää pelaajia päätymästä rajoittamattomiksi vapaiksi agenteiksi (UFA), jolloin kaikilla muilla NHL-seuroilla olisi mahdollisuus napata pelaajat itselleen ilman korvausta. Laineeen lopullisen vuosipalkan on arveltu kohoavan jopa 8-9 miljoonaan dollariin.

Jets jätti sen sijaan RFA-tarjoukset tekemättä kolmelle pelaajalleen: hyökkääjä Mark Dano sekä puolustajat Nathan Beaulieu ja Joe Morrow saavat etsiä jatkossa töitä muualta.

LUE MYÖS: Toimittaja povaa: Kaapo Kakko murtautuu heti NHL:ään – tällaiset ketjukaverit hän saa

LUE MYÖS: Jälleen loistavia suomalaisuutisia – Tuomo Ruutu New York Rangersin palkkalistoille

LUE MYÖS: Oho! NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin – voittanut kahdesti Vezinan

LUE MYÖS: Arvio: Rantaselle ja Aholle mammuttimaiset NHL-diilit – Laineelle ”vain” 7 miljoonan vuosipalkka

LUE MYÖS: Mikko Rantasen seurakaveri kaupattiin NHL:ssä – alla huippukausi!