”Suomen parasta olutta” – liigataustainen hyökkääjä jatkaa uraansa Mestiksessä, antoi huvittavan kommentin

© Kuva: Juha Tamminen

Mestiksessä pelaava IPK tiedotti nettisivuillaan, että se on napannut hyökkäykseensä Timi Lahtisen alkavan talven kattavalla lapulla. Sentterin ja laiturin paikat taitava hyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 105 koitosta pistein 3+4=7. Liigaura ei kuitenkaan ole lähtenyt ainakaan vielä liitoon.

Viime kaudella hyökkääjä tehtaili TUTOn paidassa kaikkiaan 56 Mestis-ottelussa tehot 11+10=21. Lahtinen on voittanut urallaan mm. Mestiksen hopeaa ja pronssia sekä äskettäin jääkiekkokartalle palanneen Suomen Cupin.

– Hän kuului usean kauden ajan Mestiksen kärkijoukkueen tärkeimpiin pelaajiin, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että Timi valitsi IPK:n, IPK:n GM Jarmo Ylisipola hehkutti.

Lahtinen on ilmeisen innoissaan uusien tuulien puhaltaessa.

– Hyvillä ja odottavilla fiiliksillä tulen Iisalmeen. Iisalmi kaupunkina on minulle vieras, mutta hallissa on Mestiksen paras meininki ja kaupungissa tehdään Suomen parasta olutta, Lahtinen virnisteli.

Hyökkääjä viittasi kommentillaan Olviin. Suomalaisen panimokonsernin pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa.

IPK jäi Mestiksessä viime talvena runkosarjaan ja yhdeksännelle sijalle. Piste-eroa pudotuspeleihin oli lopulta vaivainen pinna. Toisaalta jossain vaiheessa kautta näytti siltä, että joukkue romahtaa jopa karsintapeleihin.