Rasmus Ristolaisen siirto lähenee? ”Hän on ehdottomasti lähdössä”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen lienee yksi NHL:n lähimpänä pelaajakauppaa olevista pelaajista juuri tällä hetkellä.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman uskoo suomalaisen lähdön Buffalosta olevan jo kirkossa kuulutettu, joskin Sabresin ilmeisen kova korvausvaatimus puolustajasta on toistaiseksi estänyt siirron toteutumisen.

– Kaikki puheet ovat nyt Ristolaisessa. Kuulemani mukaan hinta oli varaustilaisuuden aikaan todella korkealla. Uskoakseni GM Jason Botterill aikoo joka tapauksessa hankkiutua hänestä eroon, joten katsotaan mihin tilanne päätyy, Friedman pyörittelee.

– Hän voisi mennä vaihdossa vaikkapa Detroit Red Wingsin Anthony Manthaan. En tiedä, kiinnostaisiko tuon tyyppinen treidi Detroitia, mutta uskoisin Buffalon tavoittelevan Manthan tapaista pelaajaa vaihdossa, Friedman ehdottaa ja iskee podcastinsa loppuun vahvan mielipiteensä Ristolaisen kohtalosta:

– Hän on ehdottomasti lähdössä, mutta hinta on kova.

LUE MYÖS: NHL:n mestarivahdille rahakas jatkosopimus – taisteli vielä vuosi sitten pelipaikasta suomalaislupauksen kanssa!