Maailmanmestarin veli lisäsi someen puhuttelevan kuvan – ylpeys paistaa kauas: ”Kaikkia on koeteltu, mutta voittoja saaneet maistaa kaikki”

© Kuva: Getty Images

Leijonien maailmanmestarihyökkääjä Harri Pesosen veli Jussi Pesonen lisäsi Twitter-tililleen paljon puhuvan perhepotretin. Kiekkofanien näkökulmasta tämän kuvan tunnetuimmat ihmiset ovat nimenomaan kaukaloista tutut pelaajat.

Veljeksistä Jussi pelasi toissa kaudella III-divisioonajoukkue Vireessä takoen kovia pinnoja. Kevään 2002 Suomen mestari on edellisen kerran pelannut isommissa ympyröissä kaudella 2014-15 edustettuaan Liigan puolella Sportia ja Mestiksen peleissä jo kuopattua LeKiä.

Harri Pesonen puolestaan juhli keväällä Leijonien paidassa sensaatiomaista maailmanmestaruutta. Hän latasi Slovakian kisoissa vihoviimeisen maalin nakattuaan Kanadaa vastaan pelatussa loppuottelussa 3-1-osuman. Sveitsissä pelaava tuore kultamitalisti on kaksinkertainen Suomen mestari.

Kuten asiaan kuuluu, on Pesosen lisäämässä kuvassa mukana myös maailmanmestaruuspytty.

– Äiti, isä, sisko, Onni ja Pessit. Uskon vanhempieni olevan lapsistaan ylpeitä. Kaikkia on koeteltu, mutta voittoja saaneet maistaa kaikki, Jussi Pesonen tunnelmoi.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!