Mestiksessä pelaava tamperelainen KOOVEE tiedotti kotiisivuillaan, että se on hankkinut kokoonpanoonsa kolme uutta pelaajaa.

Trion muodostavat maalivahti Kristian Tamminen sekä hyökkääjät Aleksi Luhtalampi ja syksyn 2015 arkistokuvassa oleva Miika Heikkilä.

– Nuori ja hyvin motivoitunut maalivahti hakee nostetta uralleen ja haluaa tulevaisuudessa kantaa liigajoukkueen paitaa päällä, Tammisesta sanottiin.

Luhtalampi on voittanut Mestis-joukkue KeuPa HT:ssa mestaruuden ja hopeaa viimeisen reilun vuoden sisään.

– Aleksi tunnetaan kovana aloittajana sekä luotettavana oman pään pelaajana. Sama linja jatkuu varmasti myös Kooveen paidassa. Aleksilta odotetaan onnistumisia myös hyökkäyspäässä.

Heikkilä on hankinnoissa kuin kirsikka kakkuun. Suomen mestari saapuu Tampereelle slovakialaisesta HK 32 Liptovsky Mikulasista.

– Miika tuo joukkueeseen kokemusta kaukaloon sekä pukukoppiin. Miika tähtää takaisin liigatasolle kahden ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Tässä KOOVEE haluaa antaa Miikalle mahdollisuuden näyttää omaa osaamistaan ja toimia ponnahduslautana takaisin Liigaan.

Liigakaukaloissa pudotuspelit huomioiden 95 koitoksessa tehoin viilettänyt 5+5=10 hyökkääjä voitti Suomen mestaruuden keväällä 2016 tunnetumman tamperelaisen, eli Tapparan paidassa.