TPS lupailee faneilleen maanantaiksi iloisia sopimusuutisia.

Liiga-seura paljastaa sosiaalisessa mediassa tehneensä sopimukset kolmen uuden vahvistuksen kanssa. Nimet julkaistaan, kunhan seura ”saa herätettyä nettisivunsa auringonpistoksesta”.

Samalla seura vahvisti, että uutinen julkaistaan maanantaina ”helteiden loputtua”.

Paljastus on herättänyt heti paljon spekulaatiota. Turkuun on jo tovin huhuiltu useita ruotsalaisnimiä. Expressenin mukaan Anton Holm, Henrik Larsson ja Filip Windlert ovat kaikki siirtymässä tulevaksi kaudeksi Liiga-seuran riveihin.

Kolmikosta 26-vuotias Windlert ja 24-vuotias Larsson ovat puolustajia, 29-vuotias Holm hyökkääjä. Trion tausta on samankaltainen: he kaikki ovat pelanneet tähän mennessä urallaan pääasiassa Allsvenskanin puolella – Larssonilta ja Windlertilta löytyy lisäksi kokemusta myös SHL:n puolelta.

Varsinkin Holm on iskenyt sarjassa kovia tehoja. Hän voitti sarjan maalipörssin kaudella 2016-17. Menneellä kaudella tilille kertyi AIK:ssa 39 ottelussa tehot 18+20=38.

Myös Larsson on pystynyt iskemään pakin paikalta kelpo pisteitä – hän nakutti menneellä kaudella BIK Karlskogan riveissä 33 peliin lukemat 4+20=24. Windlert tunnetaan enemmän puolustavana pakkina: hän edusti AIK:ta mennellä sesongilla 44 pelissä pistein 2+9=11.

LUE MYÖS: Upea temppu! Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin kampanja toi yli 65 000 euroa kehitysvammaisille: ”Olemme hämmentyneitä – ja sanattomia”

LUE MYÖS: Huipputurnaus käyntiin voitolla! Nuoret Leijonat otti heti komean päänahan USA:ssa

LUE MYÖS: Erilainen polku huipulle! Suomalainen NHL-lupaus kieltäytyi Liiga-tarjouksista: ”Ei helppo päätös”

HC TPS

@HCTPS
INFO: Heti, kun saamme herätettyä nettisivumme auringonpistoksesta, julkaisemme kolme uutta pelaajahankintaa.

🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️
#HCTPS #Turku #Liiga 🌞