Nouseeko suomalaislupaus Patrik Laineen tähdittämän Jetsin vakiokokoonpanoon? Sai ylväät kehut: ”Hänen urallaan on kyse siitä, että…”

© Kuva: Leijonat.fi

Winnipeg Jetsin juhannuksena 2017 varaama Kristian Vesalainen hakee vakituista paikkaa mahdollisesti Patrik Laineen joukkuekaverina. Pelaaja kertoi ajatuksistaan NHL:n suomenkieliselle sivustolle.

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestari ja Suomen mestari nosti esille yhden erityisen vahvuutensa Jokerien ajoilta.

– Pystyn pelaamaan melkein missä tahansa roolissa. Pelasin KHL:ssä ykkös- ja kakkosketjussa. Myös kolmosketjussa.

Vesalainen paukutti Jokerien paidassa viime talvena 31 runkosarjan pelissä tehot 6+11=17. Kuudessa pudotuspeliottelussa syntyi yksi häkki.

AHL:n puolella Manitoba Moosessa saldo oli 22 runkosarjaottelussa 4+9=13. Winnipegin sotisovassa pelejä kertyi vyölle viisi ja pinnoja 0+1=1.

Suomalaisen näytöt miellyttivät Jetsin GM Kevin Cheveldayoffia ja päävalmentaja Paul Mauricea.

– Hän otti askeleen eteenpäin ja yrittää murtautua NHL:ään. Tällä hetkellä hänen urallaan on kyse siitä, että hän ottaa uusia askelia, ja me puolestamme näemme, miten hän on kehittynyt. Jokainen pelaaja kehittyy omalla tavallaan ja aikataulullaan, GM kertoi.

– Vesalainen on nyt selvästi vahvempi. Viime kaudella hän selviytyi tilanteista ja harjoituksista taidollaan, mutta se ei aina ollut helppoa hänelle, Maurice komppasi, ja jatkoi:

– Harjoitteen jälkeen hän vääntää itsensä ulos kulmasta. Hän on huomattavasti vahvempi kuin aikaisemmin. Hän jaksaa vetää tunnin harjoituksia täysillä ja on selvästi kypsempi pelaaja. Katsotaan nyt sitten, miten se näkyy harjoitusleirillä. Mutta ilman muuta hän teki paljon hyvää työtä viime kauden aikana.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!