Rauman Lukko testaa tulevat kaksi viikkoa jenkkihyökkääjä Blake Christensenia.

Liiga-seura tiedottaa, että 23-vuotias hyökkääjä hakee mahdollisesti itselleen pelipaikkaa kaudeksi 2020-21. Nuori laitahyökkääjä on pelannut menneet kaudet yliopistosarja NCAA:ssa. Hän on viimeistellyt kolmella kaudella yhteensä 108 ottelussa tehopisteet 37+54=91.

– Blakea katsastetaan tulevaisuutta silmällä pitäen. Olemme kiinnostuneita pelaajasta ja haluamme nähdä miehen ylipäänsä ja samalla tutustuttaa organisaatioon. Christensen on tässä mukana kahden viikon ajan, Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

Testijakson taustalla on jenkkitaiturin halu tulla Suomeen. Myös Lukko on ollut vakuuttunut Christensenin tekemisestä rapakon takana.

– Christensen on erinomaisen tehokas ja taitava pelaaja ja tehnyt jo kolmantena vuotena kovia tehoja. Hän on myös osoittanut mielenkiintonsa meitä kohtaan.