Lahden Pelicans kärsi perjantaina 2-3-jatkoaikatappion KHL:ssä pelaavalle Sibir Novosibirskille.

Poikkeuksellisesti CHL:n vierasasuissa esiintynyt Pelicans johti ottelua ensimmäisen erän jälkeen 1-0, kun Hannes Björninen vei lahtelaiset johtoon Juhamatti Aaltosen sekä Topi Jaakolan esityöstä.

Toisessa erässä Sibir nousi kuitenkin rinnalle ja ohi, kun ensin Jukka Peltola tasoitti pelin 1-1:een, ja viisi minuuttia ennen erätaukoa Liigastakin tuttu Sam Lofquist vei KHL-seuran 2-1-johtoon.

Kolmannessa erässä Pelicans nousi kuitenkin vielä taisteluun mukaan, kun Jaakola iski ensimmäisen maalinsa lahtelaisten riveissä.

Lopulta voittajaa haettiinkin jatkoajalta, jossa Mikael Ruohomaa iski Sibirille 3-2-voittomaalin.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Tänään pelataan poikkeuksellisesti CHL:n vierasasuissa, koska Sibirillä on myös siniset paidat.