Kärppien urheilutoimenjohtaja katkaisi Jesse Puljujärvi -huhuilta siivet: ”Sopimustarjousta ei ole tehty”

© Kuva: Getty Images

Huhumylly Jesse Puljujärven ympärillä on ollut viime aikoina hurjaa. Huippulupauksen kohtalolle on kolme mahdollista skenaariota: palaako hän Liigaan, hyväksyykö Edmontonin tarjouksen vai kauppaako Edmonton hänet toiseen NHL-seuraan.

Kärppien on jopa syytetty olevan samassa veneessä Edmonton Oilersin kilpailijoiden kanssa. Paikallistoimittaja Kurt Leaving kirjoitti, että Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho bluffaa Kärppien nappaavan Puljujärven. Näin Carolina Hurricanes voisi napata hyökkääjän pilkkahintaan. Harri Ahon poika Sebastian Aho pelaa Carolinassa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja ei ottanut Edmonton Journalin toimittajan teorioita vakavissaan.

– Se on yhden ihmisen kirjoitus. Edmonton sekä Puljujärven agenti kyllä varmasti tietävät, missä mennään, Aho kommentoi SuomiKiekko-sivustolle.

Leaving syytti Kärppien bluffaavan sopimustarjouksesta Puljujärvelle. Aho katkoo huhuilta siivet.

– Sopimustarjousta ei ole tehty. Mutta niin kuin olen sanonut, Jesse on kiinnostava pelaaja ja oma kasvatti, jota seuraamme mielenkiinnolla, Aho muotoilee.

Kalenteria ei kannata liikaa seurata miettiessä, minne Puljujärvi päätyy. Esimerkiksi Liiga-kauden aloitus tuskin merkitsee mitään Puljujärven tilanteen kannalta.

– NHL:n sääntöjen takia aikaahan on joulukuuhun asti, Aho muistuttaa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.