Patrik Laineen pelit Winnipegissä pelattu? Suomalaistykiltä erittäin vihjaileva kommentti

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine ja Winnipeg Jets eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joten ei ole suuri ihme, että suomalaistykin ympärille pyörii runsaasti siirtohuhuja.

Sportsnetin toimittaja Chris Johnston oli perjantaina Lahdessa järjestetyssä hyväntekeväisyystapahtumassa tiedustelemassa Laineen kommentteja nykyiseen sopimustilanteeseen.

Laineen lausunnot tulevaisuudestaan antoivatkin hieman vihjailua siitä, ettei hänen uransa jatkuminen Winnipegissä olisi tällä hetkellä täysin sataprosenttisen varmaa

Laine oli kuitenkin varma siitä, että hän pelaa ensi kaudella ”jossain” NHL-seurassa, mutta ei osannut vielä tarkentaa, onko se ”jossain” juuri Jetsissä.

– Ei sitä voi koskaan tietää. Se on kuitenkin bisnestä, joten minun täytyy olla valmis kaikkeen. Mutta joo, vaikeaa tietää missä pelaan ensi kaudella, joten olen valmis kaikkeen, Laine kertoo.

Johnson uteli tämän kommentin jälkeen Laineelta, että haluaako hän pelata ensi kaudella Jetsissä.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Jetsistä, tiedättekö? Kaikki on ollut hyvin tähän asti. Mutta ei voi tietää, joten siinä on kaikki mitä voin sanoa, Laine sanoi kierrellen.

Lue myös: Kaapo Kakko haaveilee kovatasoisesta NHL-ketjukaverista: ”Luulen, että olisimme hyviä yhdessä”


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.