Hurja nimilista! Kanada saamassa seuraavaan World Cupiin uskomattoman tähtisikermän

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pohjois-Amerikasta kantautuneiden tietojen mukaan NHL:n järjestämä World Cup pelattaisiin mahdollisesti seuraavan kerran jo helmikuussa 2021.

NHL:n apulaiskomissaari Bill Daly antoi Sportsnetille lausunnon, jonka mukaan liiga on ”varovaisen optimistinen” sen suhteen, että NHL sekä pelaajayhdistys NHLPA ovat saamassa World Cupin sovitetuksi vuoden 2021 kalenteriin.

Tämä puolestaan aloitti välittömästi mediaspekulaatiot tulevista kisakokoonpanoista. Leijonat.com pyöritteli tuoreeltaan kasaan oman arvionsa Kanadan tulevasta kisakokoonpanosta, joka totisesti vilisisi maailmanluokan NHL-supertähtiä.

Kanadan mahdollinen kokoonpano World Cupiin

Hyökkäysketjut:

Brad Marchand – Sidney Crosby – Patrice Bergeron
Taylor Hall – Connor McDavid – Steven Stamkos
John Tavares – Nathan MacKinnon – Mark Scheifele
Tyler Seguin – Jonathan Toews – Mark Stone
Brayden Point

Puolustajat:

Josh Morrissey – Drew Doughty
Morgan Rielly – Brent Burns
Thomas Chabot – Alex Pietrangelo
Colton Parayko

Maalivahdit:

Carey Price
Jordan Binnington
Braden Holtby

Kyseisestä kokoonpanosta jäisivät ulos mm. hyökkääjät Claude Giroux sekä Jonathan Huberdeau. Puolustajista pihalle jäisivät mm. ikääntyvä viime kauden Norris-voittaja Mark Giordano, Kris Letang, P.K. Subban, Shea Weber ja Matt Dumba. Veskareista kyseissä skenaariossa jäisivät kisakokoonpanon ulkopuolelle mm. Devan Dubnyk, Matt Murray sekä Marc-Andre Fleury.

Kerro oma mielipiteesi Kanadan mahdollisesta World Cup -kokoonpanosta ja osallistu keskusteluun Leijonat.comin Facebook-sivulla.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS