Kiekosta apua myös muuhun elämään! Nuorten Leijonien maailmanmestari vakuutti opettajansa: ”Tottunut työskentelemään paineen alla”

© Kuva: Juha Tamminen

Nuorten Leijonien riveissä vuodenvaihteessa MM-kultaa juhlineella Ville Heinolalla on takanaan ikimuistoinen vuosi.

18-vuotias Lukko-puolustaja varattiin juhannuksen NHL-Draftissa heti ensimmäisellä kierroksella, kun Winnipeg Jets kuulutti Heinolan lavalle koko tilaisuuden 20.vuorolla.

Tämän jälkeen Jets kiinnitti lupauksen heinäkuussa riveihinsä kolmivuotisella tulokassopimuksella.

Vielä tulevan kauden Heinola viettää näillä näkymin Liigassa ja liikkumista kotikonnuilla helpottaa myös juuri kunnialla hoidettu autokoulu.

– Huikea fiilis kun pääsee ajelemaan ihan oikealla autolla. Se tuo sellaista omanlaista vapautta, kun pystyy liikkumaan oman mielensä mukaan, eikä tarvitse aina olla pyytämässä kyytiä kavereilta, Heinola hehkuttaa Lukon nettisivulla.

Heinolan ajo-opettaja Jaakko Viitanen kehuu tämän olleen todellinen mallioppilas.

– Villen tausta jääkiekkoilijana näkyi etenkin siinä, että hän on tottunut ottamaan ohjeita vastaan ja sisäistämään niitä nopeasti. Ville oli todella säntillinen ja keskittyi täysillä jokaiseen harjoitteeseen, Viitanen kertoo.

Opettajan mukaan ajokoetta edeltävää teoriakoetta voi myös verrata jääkiekkoon.

– Samalla tavalla kuin pudotuspeleissä, teoriakokeessa ratkaisee se viimeinen seitsemäs peli. Villen kohdalla kaikesta näki sen, että hän on tottunut työskentelemään paineen alla, Viitanen painottaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.