Leijonat vedettiin keskelle kohua – lapsille suunnatuissa fanitavaroissa epäsoveliaita mainoksia

© Kuva: Leijonat.fi

Veikkaus on ollut viime aikoina jatkuvien kohujen pyörteessä. Rahapeliyhtiön mainonnassa on ollut paljon moitittavaa, ja monet maajoukkueurheilijatkin ovat puhuneet Veikkausta vastaan.

Nyt myös Leijonat ja Jääkiekkoliitto on vedetty kohuun mukaan. 2-4 vuotiaille lapsille tarkoitetuissa fanipaidoissa on nimittäin Veikkauksen mainokset. Asian nosti esiin Twitter-tilillään Antti Koivula.

Asian tultua ilmi lapsille tarkoitetut tuotteet on vedetty pois myynnistä. Suomen jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen pahoitteli tapahtunutta.

– Virhe on liiton ja liiton fanituotekumppanin, ja olemme siitä pahoillamme. Korjasimme asian välittömästi sen tultua tietoomme. Alkuperäiset tuotteet on valitettavasti tehty asiaa riittävän perinpohjaisesti ajattelematta, Nurminen kirjoitti.

Aiemmin jalkapalloilija Wayne Rooney aiheutti kohun valitsemalla pelinumerokseen 32, joka viittasi yhteistyökumppanina toimivaan rahapeliyhtiöön. Rahapeliyhtiön mainoksen sijoittamista lapsillekin myytäviin fanitavaroihin pidettiin laajalti mauttomana.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.