Leijonataiturin nimi vakiokamaa NHL:n kauppahuhuissa – myöntää olevansa valmis maisemanvaihtoon: ”Tapahtuu sitten jossain muualla”

© Kuva: Getty Images

Leijonista tuttu puolustaja Julius Honka on ajautunut hankalaan pattitilanteeseen Dallas Starsin takalinjoilla.

23-vuotias Honka jumittui viime kaudella Starsissa vähäiseen rooliin, ja ajoittain taitava puolustaja joutui jopa katsomaan joukkueensa otteluita katsomon puolella. Ei ole siis mikään suuri ihme, että Hongan nimi pyörii tiiviisti NHL:n siirtohuhuissa.

Tällä hetkellä Hongalla on kimurantti tilanne päällä, sillä hänellä ei ole NHL-sopimusta.

Sopimuksen syntymistä hidastaa erityisesti se, että NHL:ssä on parhaillaan niin monta muuta kovemman luokan pelaajaa ilman sopimusta. NHL-seurat tunnetusti haluavat kiinnittää ensiksi tähtipelaajansa, ja sen jälkeen vasta pohtia roolia alempien ketjujen miehille.

Honka ottaa kuitenkin rennolla asenteella vastaan vaikean tilanteensa, johon hän ei voi itse vaikuttaa.

– Tämä on minulle odottamista ja odottamista, että asiat tapahtuvat. Ne tulevat tapahtumaan, toivon niin. Mutta en tiedä milloin. Sitten näemme. Toivottavasti pian, Honka kertoi The Athletic -lehden haastattelussa.

Honka myöntää suoraan, että NHL:ssä on hänelle muitakin vaihtoehtoja kuin Stars.

– Jos jatko ei tapahdu Dallasissa, niin sitten se tapahtuu jossain muualla. Tässä on vielä muutama viikko aikaa, joten sitten näemme. Asiat tulevat menemään hyvin. Olen tehnyt kovaa töitä ja olen valmis NHL-kauteen, Honka sanoi.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)