Tshekin oma kiekkoikoni Jaromir Jagr valmistautuu 32. kauteensa ammattikiekkoilijana kovan kuntokuurin avulla.

Kesällä 121-kiloiseksi lihonut 47-vuotias takavuosien supertähti on nyt karistanut Instagram-päivityksensä mukaan kahdeksan kiloa lähtöpainostaan.

– Joissakin harjoitusotteluissa tuntui paremmalta, joissakin huonommalta. Olen pudottanut hieman painoani, joten tilanteen pitäisi olla parempi. Kausi alkaa vasta parinkymmenen päivän päästä, joten minulla on vielä rutkasti aikaa, Jagr päivitti kauteen valmistautumistaan Blesk-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Jagr edustaa alkavalla kaudella kasvattajaseuraansa Kladnoa, joka nousi alkavaksi kaudeksi takaisin Tshekin pääsarjaan. Harjoituspeleissä kyyti muita pääsarjaseuroja vastaan on ollut kylmää, joskaan se ei huoleta kaiken nähnyttä legendaa.

– Miksi itkeä, kun kausi ei ole vielä edes alkanut? Tulokset eivät tietenkään ole sellaisia, joita odotimme. Henkilökohtaisella tasolla odotin hieman parempaa, vaikkakin osasin aavistaa, että peleistä tulee vaikeita.

NHL-urallaan uskomattomat 1921 tehopistettä runkosarjassa latonut tshekkihyökkääjä on taalajäiden historian toiseksi paras pistemies heti Wayne Gretzkyn jälkeen.

Näet Jagrin Instagramiin julkaiseman kuvan miehen hoikentuneesta olemuksesta alta: