Suomen menestyksekkäimpiin valmentajiin lukeutuva Erkka Westerlund julkaisee syyskuussa esikoiskirjansa nimeltään Erkka – Elämän peliä.

Kirjan esittelytekstin perusteella Leijonienkin päävalmentajana pitkän ja menestyksekkään uran tehneen valmantajagurun opus valottaa ihmisen tärkeimpiä voimavaroja ja oppimisen taustatekijöitä – niin urheilussa kuin elämässä.

Yhdessä toimittaja Manu Tuppuraisen kanssa kirjoitettu kirja kertoo ennen kaikkea valmentamisesta ja ihmisten johtamisesta. Westerlundin esikoisteos valottaa kymmenien vuosien mittaisen valmentajauran tehneen Erkka Westerlundin kokemuksellista kasvua valmentajuuteen. Valmentajakonkarin kirjan sisältö perustuu vahvasti yksilöiden kehittämiseen sekä huipputiimin rakentamiseen.

62-vuotias Westerlund on toiminut urallaan kahteen otteeseen niin Suomen nuorten kuin aikuistenkin maajoukkueen peräsimessä. Meriittilistalta löytyy myös EM-kulta alle 18-vuotiaiden maajoukkueen peräsimestä. Westerlund on useiden muiden pestiensä ohessa toiminut myös Olympiakomitean asettaman Huippu-urheilun muutostyöryhmän jäsenenä sekä Suomen Jääkiekkoliiton valmennusvaliokunnan puheenjohtajana.