Torstaina tappion karvasta kalkkia maistanut Tappara jatkaa CHL:n avausviikon vierasreissuaan siirtymällä lauantaiksi Sveitsiin, jossa vastaan asettuu paikallinen Biel. Ottelu alkaa klo 20:45. Näet huippuottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Tapparan CHL-urakka alkoi torstaina hieman yllättäen tappiolla, kun Petri Matikaisen luotsaama Klagenfurt otti kirvesrinnoista 3-2 voiton. Tappara oli kenttätapahtumissa lievästi niskan päällä, mutta isännät olivat maalitilanteissa hieman onnekkaampia. Lisäksi Klagenfurt piti Tapparan ansiokkaasti pois maalintekosektorilta päätöserässä. Ottelun tuomarilinja oli sangen sallivainen, mutta mitään oikeusmurhaa Tappara ei tässä suhteessa kärsinyt.

Biel voitti torstaina norjalaisen Frisk-Askerin niukkamaalisesti 2-1, mutta tilastojen valossa sveitsiläiset hallitsivat ottelua selvästi. Ratkaisumaalin iski kolmannessa erässä leijonahyökkääjä Toni Rajala. Antti Törmäsen valmentama NLA:n viime kauden nelonen on peruslaadukas poppoo ja takalinjoilla luutii mm. vuoden 2011 maailmanmestari Anssi Salmela. Tappara saa parantaa esitystään torstaista, jos mielii avata pistetilinsä.

Lauantai-illan ottelusta sopii odottaa hyvää mainosta profiiliaan nostavalle CHL:lle. Kannattaa siis saunan jälkeen ottaa nokan alle jotain virkistävää ja virittää TV tulille. Lätkäkausi on nyt toden teolla alkanut.

Näin katsot Tapparan pelin ilmaiseksi:

1. Siirry in sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse Tapparan ottelu
3. Tililläsi pitää olla rahaa, jotta näet ottelut.

Katso Tapparan ottelu ja laita vetoa sisään!

Tapparan otteluohjelma CHL:ssä:

To 29.8. klo 20.30 KAC Klagenfurt – Tappara 3-2
La 31.8. klo 20.45 EHC Biel-Bienne – Tappara
Pe 6.9. klo 19.00 Tappara – KAC Klagenfurt
Su 8.9. klo 19.00 Tappara – EHC Biel-Bienne
Ti 8.10. klo 19.30 Frisk Asker – Tappara
Ke 16.10. klo 19.00 Tappara – Frisk Asker